Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hade hoppats på något, hoppats på något


Allt är falskt och bedrägeri, och det struntar jag inte i, för vi dansar inte men du har säkert så

Jag hade aldrig i min vildaste fantasi trott att det verkligen skulle hända
inte för att det var en omöjlighet
inte direkt i alla fall
men att det verkligen skulle hända
det kunde jag aldrig tänka mig

att det ens dök upp en litenliten chans
bara det var för mig en stor grej

när sedan chansen såg ut att försvinna om jag inte gjorde något snabbt, försökte jag på alla sätt att få den att inte försvinna

Till sist var chansen stor
så stor att jag fick förväntningar
förväntningar och förhoppningar
fast jag hela tiden sa till mig själv att det bara var dumt

Sedan gick det som det gick
chansen blev lika med verklighet

men som jag hade hoppats blev det inte
Direkt

någon annan fångade din uppmärksamhet
någon annan som inte var jag

just då önskade jag att jag var någon annan
att någon annan var jag

hur jag märkte att Jag inte betydde något för Dig
under alkoholens makt





Övriga genrer av innerlight
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-03 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innerlight