Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min älskade katt är borta...


Borta

borta
du är borta
kan inte fatta det
borta
du var ju här alldeles nyss
så verklig, så nära
hur kunde du bara försvinna så?
utan minsta varning

utan minsta varnig försvann du
bort från mig
bort från allt du visste om och kände till
du visste nog inte heller igår, att du skulle vara borta idag
hann du tänka?
hann du reagera och bli rädd?
jag önskar så att jag kunde varit där
hjälpt dig
räddat dig

så att jag hade haft dig här nu

om jag koncentrerar mig kan jag se dig
känna dig
det är fortfarande så verkligt
vill ha dig här nu
hos mig
snälla, kom tillbaka!
om jag bara kunde vrida tillbaka tiden
krama dig en sista gång
så att jag visste säkert
att du visste

att jag älskar dig




Fri vers av innerlight
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-20 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innerlight