Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet av tanken på dig

Konstigt ändå

Hur en doft som jag känner så gott som varje dag kan påminna om något som är flera månader gammalt


Den jag tänker på är du
Men jag vet att du inte var där, då

Det är bara minnet av att du fanns i mina tankar då som dyker upp



Därför dyker du upp
Därför är det dig jag tänker på




Fri vers av innerlight
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-03 00:53



Bookmark and Share


    Dear Prudence
Jag känner igen mig väl
så sant
du sätter ord på känsla
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

innerlight