Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

0.7





Hon står där vid väggen
står där och ser
ser på vad som händer
ser på vad som sker
Hon ser honom komma närmre
så nära nu, de två
Hon ser honom passera
vandra vidare och gå










Fri vers av innerlight
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-07 20:09



Bookmark and Share


    Dear Prudence
hur du kan beskriva en känsla
ett ögonblick
så ingående
i bara några meningar

är helt fantastiskt
2009-01-10

  Mr Lindemann VIP
Ja, denna dikten är en hymn till saknaden av en känsla som infinner sig då någon går. Men saknaden kan även innebära att man får chansen att hitta sig själv
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

innerlight