Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta säljes

Nu är det dags att skiljas från en gammal vän!

Jag vill helst inte skrota det, utan ser helst att den kommer till användning som tex reservdelshjärta...
Hjärtat är i stort sett komplett, men har inte gått sedan 1996 & är i dåligt skick.
Säljer det för ett pris motsvarande skrotningspremien.

Mailen kollas inte så ofta, så ring säkrast för svar.





-----------------------------------------------------------------


Hjärta bortslumpas!

Äldre hjärta i gott skick.
Pris 50kr
Ring eller maila.




Övriga genrer av Sapa Inca
Läst 503 gånger
Publicerad 2005-08-22 22:24



Bookmark and Share


  Angelio
Tung på ett sätt. Sorglig på ett annat. Väldigt igenkännande samtidigt. Lite förvirrande kanske att det var två versioner av den, eller det kanske är sammanhängande?
2005-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Sapa Inca