Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No. 323 Flydda ögonblick

En man med en liten flicka sitter på en trappa
förevigade i gulblek nyans
Kommer jag sitta där i din stol om en livstid?
Gå tillbaka i tiden, känna sig hemma i ett ögonblick
fångat i en bok,
där någon bevarat
e x i s t e n s e n
i ett lapptäcke av minnen




Fri vers av Sapa Inca
Läst 644 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-25 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sapa Inca