Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No. 320 Blodig jord

Ditt namn ristades i vattnet, ditt namn ropades i djupet

Och glädjen är endast en sprucken spegelbild, såld aldeles för dyrt

Vänta på det; vänta för länge, vänta för kort, en skolbänk av betong är alltid kall.

Odla en växt, vissnandes från första timman av sitt liv

Rita en dödskalle på gulnande papper, se tiden tappa fotfäste och vädja efter hjälp.

Se löven krascha som flygplan mot marken, hör fåglarnas kvidanden.

Lev det liv du alltid velat, vänd dej om och längta bort.

Blodig jord blir aldrig torr, blodig jord blir aldrig torr




Fri vers av Sapa Inca
Läst 637 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-23 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sapa Inca