Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför

Hand i hand
en vindpinad strand
lekande steg

Nordost Jylland
1997

Ett ljust hus vid stranden
Terass med sandig trätrall
Strandråg och regnig eftermiddag

mänsklig olja
lämnad år 1943
i skyttegravens djup
tränger upp ur marken;
pressas ut ur varje por
svettas under värkar diselblod

Den fastetsade stanken av våldtäktsmannen
klibbigt kitt
hud - vind
nu - då




Fri vers av Sapa Inca
Läst 567 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-05 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sapa Inca