Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuld o skam

Skuld och skam

bak och fram

när man följer

eget hjärta

ska man väl inte

känna smärta




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-03 11:37



Bookmark and Share


  friheten
Det tycker man ju, men så är det inte
2009-01-06

    ej medlem längre
Konstigt nog finner jag denna lite satirisk eller tragikomisk.
Bra fångat och en text som väcker till eftertanke.
2009-01-03

  Erik L
Tänkvärd fråga som du ställer i en kort och avskalad text. Bra!
2009-01-03

  Ronny Berk
vältänkt och välformulerat; eftertänksam text...
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt