Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fan jag har problem med sånthär..


jag skulle aldrig

jag skulle aldrig våga säga till dig
att du skulle aldrig kunna säga att om du var jag
och jag var du
skulle jag vara ditt allt
som värmer kallt
bara sött, inte salt
bara rent, inte falskt
aldrig fel, bara sund
och sen kunna säga att det är bara lögn

du skulle aldrig våga säga till mig
att du skulle aldrig kunna säga att om du var jag
och jag var du
skulle jag vara ingenting
när allting kommer omkring
är du skit, inte bra
bara en nit, jag sa
bara fel, aldrig sund

men det är ingen lögn






Fri vers av fönster
Läst 193 gånger
Publicerad 2009-01-03 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster