Foto av mig" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto av mig


Luften är klar

 

frost

hög klar luft

 

vindstilla

 

isen låg redan på dammen

jag såg ända ner till

botten

 

himlen lyser klar

månens halva

skönjes

 

i klart väder går det

så lätt att andas

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-03 18:05



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
En av dina fotoillustrerade poesiböcker kan heta:
"Av Mig"

I mig har du en given kund och visst är luften klar liksom din poesi.
2009-01-04

  Bibbi VIP
Vilken njutning att bara läsa och drömma sig in samt kolla på den underbara bilden Du mästerfotograf!
2009-01-04

  * Ammi *
Snyggt i ord och bild
magiskt att se botten i dammen ...
ja naturen har mycket att ge, eller hur?
2009-01-03

  Yvonne
Vacker naturskildring och dito foto. Vår gamla Moder Jord är fantastiskt vacker.
2009-01-03

  karenina VIP
oerhört fin, tycker mkt om. upplevt samma förnimmelse de senaste dagarna, kall klar och hög luft och en underbar sol.
2009-01-03

  Njord
Och kortet är mycket vackert
2009-01-03

  Njord
Och om du går ut och tittar i natt så kommer du att se stjärnfall på valvet Fin text
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP