Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksbrygd

Om jag nu tar och blandar
kärleksört med brännevin

Lägger i en nypa socker
och så några frön av lin

Lite persilja ska vara
styrkan som den örten ger

Så kärleken kan hållas kvar
och bygger kraften som man ser

Sedan lite smultronblad
för att höja romantiken

En blyg viol där blandas till
charmar gärna vän i viken

Sist en ros för vår passion
flera blad läggs ner

Sjudes sen uti champagne
för att det ska pirra mer





Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-05 06:02



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Ljuvlig alkemi på yppesta fäbodsvis. Låter så gott!
2009-01-06

    Bodil Sandberg
En helt fantastiskt fin dikt Gnistan..sparar jag..tack!!!
2009-01-05

  Gunnar Norrman
Härlig dikt. Lagom blandning av humor. allvar och värme. Kommer att tänka på "Den allvarsamma leken" av Hjalmar Söderberg.
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt