Foto av mig" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto av mig


Himlen i dig

 

så klar

i solnedgången

himlens skira skimmer

min skörhet

sammanvigs

just när solen går ner

i havet

till dig min älskade




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-03 20:50



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Tjusigt Ulla och en tanke som slår mig är att du borde ge ut en poesibok med din egena underbara poesi som smälter samman med dito härliga poetiska bilder, bravo!
2009-01-04

  Bibbi VIP
Skönt men smärtsamt.
2009-01-04

  Ronny Berk
såväl bild som text skimrar av skörhet , av längtan...känslan av saknaden väl förmedlas...
2009-01-03

  Sladjana Zubcevic
"just när solen går ner

i havet

till dig min älskade"
Underbart skrivet.
Kram
2009-01-03

  * Ammi *
underbart!
2009-01-03

  beam72
vackert vackert mycket vackert
2009-01-03

  prinscess VIP
vad vackert
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP