Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråtens ärlighet



Hur många gånger har du
inte legat bredvid mig
och hur många gånger
har jag inte fångats av
dina ögon och gått så
förtvivlat vilse i dig

Jag har sjunkit under
dess blanka yta och
släppt taget om mig
jag har tappat andan
och nästan drunkat
när jag gett mig åt dig

Jag har gråtit under dig
du har smekt undan
mina tårar och sett
rakt igenom mig

Du har gråtit bredvid mig
du har visat sårbarhet
och längtan du gömmer
inom dig

Gråtens ärlighet mitt i
vår stora hemlighet
rotar kärleken i ny jord
och det behövs inga
stora förtrollande ord




Fri vers av SeXara
Läst 658 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-04 09:43



Bookmark and Share


  devilsangel
Mer underbar än ord kan beskriva...bokmärke!
2009-02-24

  zinna
Vackert trollbunden vacker.
Applåder och bokmärkt...
2009-01-04

  friheten
Så underbar, och berörande, vacker skriven
2009-01-04

  Cosmic Johanna
Vackert skrivet...berör.
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara