Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men om jag blundar

 

somliga av livets år

ska inte synas

inte få ta plats

de är inte värda det

 

ibland försöker de

tränga sig fram

men när jag kniper

ihop mina ögon

 

är det bilden av min älskade som framträder

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-04 10:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så för mig också.
"Störst av allt är kärleken"
...resten får sjunka...
2009-01-04

  Lejonhjärtas poesi
En underbar bild du målar i ord och tro mig, älskad vare du av honom.
2009-01-04

    sunnanvind
en vacker, trygg synbild..en bild av en älskad...vackert!
2009-01-04

  Ronny Berk
anslaget "livets år " tilltalar...känslor av stor saknad väl framfört
2009-01-04

  Cosmic Johanna
Vackert...underbar känsla.
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP