Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undrar en som aldrig frågat förut .....


Trettondag

Nu kommer de tre vice männen. För vilka vikarierar de? När kommer de tre ordinarie?




Övriga genrer av Rune Thorsell
Läst 488 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-01-04 11:24



Bookmark and Share


    sunnanvind
Återigen ger du mig ett leende! Glad att jag hittat dig! Nu ska jag plöja vidare bland dina texter! Tack!
2009-04-28

  MeAmmie VIP
Jag ler stort! Jag har faktiskt själv skrivit en liknande dikt i samma tema.

"De tre vise männen"

Jag höjer mitt glas

Och skålar för

De tre vise männen

Kloker, Toker och Glader!

Storleken har absolut ingen betydelse!
Fredens Lena Liljor/Ammie
2009-01-28

  Anna Liljestrand
Du gav mig ett leende! Tack.
2009-01-17

  Eva Langrath VIP
Fyndigt som varlden ser ut maste de ha tagit langledigt de ordinarie.

Eva
2009-01-11

  Mats VIP
Kanske kan gåvorna de hade med sig ge nån ledtråd Hoppas de inte var från skatteverket eller invandrarverket eller polisen
2009-01-05

  Njord
Delat ledarskap.
3 vice i varje bank. Det vore kanske bra för framtiden.
:=)
2009-01-05

  Cris
hehe.. ja.. undrar det.
2009-01-05

  © anakreon VIP
Om det är sant som det sägs att vi har den värld vi förtjänar...
Då har vi mycket att svara för...
Och då är det nog fortfarande
långt till de tre vise männen.

Men - jaa tack
om en av dem heter
Barack!
Carl-Erik
2009-01-04

  Larz Gustafsson VIP
"Alla visa män, de dyker upp igen..." (Ebba Grön)
2009-01-04

  Carola Zettergren
:):)hm jo man kan ju undra...
2009-01-04

  Cadena
Stort skratt!
2009-01-04

  aol
jaa du Rune har själv undrat
2009-01-04

  Miss Mod
De tre vice vikarierna kommer väl när de har tid och de vikarierar väl för de långtidssjukskrivna äkta vice männen, tror de skulle på omskolningskurs, det är inte säkert de kommer tillbaka alls.
2009-01-04

  Susanne Ljung Adriansson VIP
:- )
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Rune Thorsell
Rune Thorsell