Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i skuggan av ett krig

 

Som ett tomt ark
är jag på det nya året

tillknycklat och solkigt

med ett glödande hål
av ett brännglas




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-04 14:19



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
du konkretiserar en känsla
tills konkretionen bränner
som en koncentrerad solstråle
hål i det tomma arket
in till hjärttrakten
2009-01-09

  Eva Langrath VIP
Aj, den känslan bränner igenkännande.

Eva
2009-01-05

  Michaela Dutius
Åhhh jag känner din känsla.....
2009-01-05

  Carola Zettergren
Så snyggt!!! Applåder!
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth