Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har fått extra känsel i fingrarna




nu kan jag ännu bättre erfara hur det är
att inte våga ta i dig




Fri vers av anakin
Läst 671 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-23 10:31



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
jag tror du beskriver hur många känner. riktigt vackert och skickligt skrivet. ja träffande att få fram denna känsla i så få ord.
2007-04-09

    afrika
dina texter träffar rätt!
2006-10-11

  Ms Lovecraft
Det kallas typ fantomsmärtor... Aj. Känns tydligt frånvaron av personens närvaro i din text.
2006-02-05

  himlens hemlighet VIP
ja så det kan vara...fint knåpat...charmigt
2005-08-23

  Teresia Ridell
Charmig o fin !
2005-08-23

  Smultris
Så jäkla underbart skrivet..
Gillar massor. En klockren femma...
2005-08-23
  > Nästa text
< Föregående

anakin