Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Jag tror att tiden är med mej.

Att ensamheten får plats utan att såra.

För ska förflyttning ske så blir det ledsna miner.

Då hoppas jag att tiden är med mej.




Fri vers av mjuk
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-04 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk