Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda som hjälper

Det enda som hjälper mot dysterhet är hud!?

Är det så att fysisk närhet skapar lugn?

Jag tänker att distraktion kan skapas

av många olika saker,

men klart att hud hör till det

bättre allternativen.

Eller vad tycker du ?




Fri vers av mjuk
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-04 20:30



Bookmark and Share


  Miss Mod
Jag tycker hud är helt OK.
2009-01-28

  comvidare
Ja, vad är det med det egentligen? Varför är klar hud det bästa botemedlet mot - tja....allt!
2009-01-07

  Anna Liljestrand
håller med dig..
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk