Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför har man negativa känslor när man vet att det inte är bra?


Förstörelse

Ilskan förminskar kreativiteten
som man måste ha för att skapa.

Svartsjukan förhindar kärleken
som man måste ha för att synas.

Skammen dödar självkänslan
som man måste ha för att orka.

Hatet stöter bort vännerna
som man måste ha för att leva.

© YM Bohman -09




Övriga genrer av Njord
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-04 21:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja ett underligt fenomen är det... att hjärnan ibland motarbetar sig själv. Vi både skapar och flyr det negativa. Intressant text
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER