Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är som min morgondag

Du är som min morgondag, då solen nyss har vaknat och får mina ögon att sluta sig då de möter strålarna av dess skönhet.
Du är som min dag, då du rufsar om min vardag likt vinden gör med mitt hår.
Du är som min kväll, då du likt vågorna som slår emot klipporna viskar i mina förväntansfulla öron.
Du är som min natt, då du likt nattens mörker omsluter mig och låter mig få vila i din famn.




Fri vers av Chaiel
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-04 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chaiel
Chaiel