Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du dör

Det är när hjärtat värker
och längtan skriker

som du vaknar

Det är när gråten kommer
och smärtan sliter

som du känner

Det är när döden skrämmer
och rädslan för den hotar

som du äntligen lever




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-05 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt