Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord utan betydelse

En främmande man
jag mötte en gång

Han sa inte mycket
men ändå på gång

Han pratade alltid
ja munnen den gick

Men inget kom ur den
mest ord som jag fick

Lyssnade gjorde jag
mest hela tiden

Förundrad jag är
betydelsen av den

Den mannens språk
kommer jag aldrig förstå

Ändå så sa han
så mycket ändå

Hur kan man prata
och aldrig nåt säga

Jag tror nu han ville
missleda mig ja

Jag vet att så var det
för långt efteråt

Så kom allting fram
på andra han var ...




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-05 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt