Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden

Varför är man rädd för döden
Varför är han så fruktad

Han kommer som en räddning
Ger mig ett nytt liv, långt borta från detta

Nu mår jag bara dåligt, går omkring som en zombie
Han kommer som en räddning

Man kan inte vara rädd för något som räddar
Man kan inte frukta någon som vill hjälpa




Fri vers av zyz
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-06 00:15



Bookmark and Share


  duvan59
så sannt döden är endast en övergång liksom födelsen men rädslan tror jag är att i döden får vi möta oss själva vilket kan vara skrämmande i sig.
Strålande skrivet
Kram
Lotta
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

zyz
zyz