Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fängelsehålan

Mina känslor är fångade i en fängelsehåla
Djup nere under jorden

Där ljuset inte når fram
Där ingen kan höra deras skrik

Där kommer dom att tillbringa evigheten
Utan en chans att få uppleva kärleken igen

Fångvaktaren slår ner varje försök till flykt
Ingen får lämna dessa hålor

Aldrig någonsin kommer lyckan att le igen
Dom är dömda att leva frånskilda från omvärlden

Deras svek mot änglarna kommer aldrig att förlåtas
Handlingen som dom utförde har satt djupa spår på deras vingar

Frågan är om dom någonsin kan flyga igen efter detta






Fri vers av zyz
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-06 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zyz
zyz