Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart

Svart
Natt
Jag är en katt
Som fått spratt
Svart
svart
svart
S
V
A
R
T
Är en fin färg
en färgglad sådan
Inget är logiskt längre
Ingenting
Lögner
Svek
Instängd i natten
vaggas till sömns
Lika bra
Gonatt...










Copyright ~ Pluie ~©2008




Övriga genrer av ~ Pluie ~
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-06 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~ Pluie ~
~ Pluie ~