Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga ord

Mörkt

Tyst

Sent

Natt

Hans tankar är vakna

De säger,
att han måste skriva

Magen värker

Det är så tyst

Smärta

Sorg

Han har inget att säga,
andra människor

Han har sagt sitt,
för flera år sedan

Med bättre ord
än idag

Levt sitt liv

Det upphörde

Livet ville inte leva,
med honom

Han grät

Men nu,
är det över

Vad som väntar nu,
vet han ej







Copyright ~ Pluie ~©2008




Fri vers av ~ Pluie ~
Läst 641 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-10 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~ Pluie ~
~ Pluie ~