Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kram

En kram
Ibland är det allt man önskar.
Inte goda råd.
Inte någon som lyssnar
Inte hjälp.
Utan bara en omfamning.
Att bara få känna närhet och
värme en liten stund..
Ibland behövs det inte mer för
att man ska känna sig trygg.




Fri vers av Svalan
Läst 383 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-06 13:04



Bookmark and Share


  mare VIP
Instämmer....kram :))
2009-01-06

  Teresia Ridell
Så sant !
KRAM
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Svalan
Svalan