Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök inte komma nära

Försök inte

komma nära.

Le inte mot mig.

Jag orkar inte.

Försök inte

få mig att

skratta

Varje gång du

ler

åt något jag sagt

eller gjort

kommer klumpen i halsen.

Låt mig vara

i fred.

Jag gillar ju

dig




Fri vers av Svalan
Läst 475 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-27 19:29



Bookmark and Share


    Liiinahw
Du sätter ord på mina tankar.
Tack !
2009-02-20

  Mona*
Rädslan för kärleken
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Svalan
Svalan