Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otillräcklig

En känsla av otillräcklighet.
av att inte vara tillräckligt bra
inte tillräckligt snäll
inte tillräckligt rolig
inte tillräckligt söt.

Känner mig inte lika bra som
alla andra.
Varför skulle någon bry sig om mig.
Varför skulle någon gilla mig. ¨

Jag är ju bara tråkig
och ointressant.

Mindre värd än alla andra...

Varför skulle han bry sig om mig...

nej varför skulle han gilla mig...

Varför skulle han älska mig...




Fri vers av Svalan
Läst 520 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-22 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svalan
Svalan