Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med tiden får man perspektiv...


drivved del två.

Jag är blott ett styck drivved
ratad och förbisedd av vissa
älskad och sedd av andra.
Krossad och mörbultad vilar
jag nu ut på stranden
i väntan på nästa storm.
Men kanske har stormen
bedarrat och dragit förbi.
Kanske är allt åter lugnt.
Kanske kommer det någon
som kan se vad jag
en gång varit.
Kanske kommer det någon
som kan göra mig hel igen.
Kanske kan detta stycke
drivved åter bli ett vackert
skepp som seglar genom
livet med seglen fyllda med
medvind.




Fri vers av Svalan
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-16 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svalan
Svalan