Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ge inte upp. Budskapet kommer fram efter ett tag


Du duger som du är

Du duger
som du är
sa dom.

Jag trodde inte
på dom.


Du duger
som du är
säger dom.

Jag tror inte
på dom


Du duger
som du är
kommer dom att säga

Jag kommer att tro
på dom





Fri vers av Svalan
Läst 554 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-27 19:56



Bookmark and Share


  prinscess VIP
bra och tydlig insikt
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Svalan
Svalan