Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din brännande kyss


Du satt på min balkong
i det strålande solljuset
du var klädd i linne
och den där blusen du
vet att jag älskar

Jäklar vad het
du kan vara
Sexig som bara
du kan vara

Jag satt på huk
framför dig
jag var så skör
så full av längtan
och förväntan

Du smekte mitt hår
med varma händer
av allt du gör med mig
är kanske just det
det allra mest intima
den mest kärleksfulla
av beröringar

Mina ögon kan inte
se sig mätt på dig
min kropp får aldrig
nog av dig
du är som en drog
ett elixir

och just den stunden
på min solbelysta balkong
var du vackrare än jag
någonsin sett dig
dina ögon lysande gröna
ditt hår blankt som guld

och din kyss brände sig
rakt igenom min kropp
ända in i mitt hjärta









Fri vers av SeXara
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-06 18:08



Bookmark and Share


    Konstform
Väldigt fint :)
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara