Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Letar du efter

Letar du efter kärleken
vänd dej innåt
och se din styrka
uppskatta din person

Sen kan du hitta personer
som älskar sig själva
och kan ge av sin kärlek




Fri vers av mjuk
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-06 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk