Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elefanten

 

såg in i elefantens

öga

som såg ut att rymma

universums klokskap 

 

jag grät

när han vankade

i sågspånet iklädd

festfrisyr

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-06 19:14



Bookmark and Share


    Erika H
åhh denna får mig att minnas en varg i ett litet hänge på ett zoo
paniken i dess ögon och tårarna i mina
hur den sprang fram och tillbaka utan någonstans att ta vägen

man kan hålla fria djur i fångenskap men inte fängsla deras sinnen
2009-01-07

  Michaela Dutius
Ja fångad vishet gör tortyren djupare och banden mera skavande
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP