Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt

Har så svårt

att tycka synd om dig

för jag tror inte

på ett enda ord

som du säger

lögnaren personifierad

Vargen kommer




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-06 20:27



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Nej inte lätt att ömka den falske..sanna dina ord där
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt