Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:)))


närhet

Våra kroppar närmade sej varandra.

Jag kände din andedräkt som en varm fläkt i håret.

Total närhet.

Total tillit

Får du se mej som jag är.

Utan något att dölja.

Varje fläck.

Varje tum.

Av mej.




Övriga genrer av Tove_L
Läst 439 gånger
Publicerad 2005-08-23 20:10



Bookmark and Share


  LillSara
Den är så vacker Tove _D
Favorit :D
2005-10-10

  Markattan
Jag håller med Rebekah, väldigt vackert och ömt i all sin enkelhet.
2005-08-23

    ej medlem längre
"bars vars" - jisses vad jag är trött!
"bara vara" skall det förstås stå... *himlar med ögonen*
2005-08-23

    ej medlem längre
Den här är jättebra, enkel, öm, och speciellt för att bars vars 13 år!
2005-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Tove_L
Tove_L