Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kom på att de här bör vara de ultimata rätten - om man är älskad... finns de inte - så finns de ingen kärlek heller...




Plats i din dröm

 

Jag har rätt till

 att tillhöra

min älskades dröm

 

därför

 

fortsätter jag

att söka

mitt älskade...

 

plinga när jag har kommit till rätt




Övriga genrer av BlåhäXa
Läst 463 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-07 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa