Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning

 

tidig morgon

ännu råder mörker

stjärnorna lyser

om än lite blekt

jag inväntar

gryningen




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-07 07:12



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Och då är det också
som kallast!
Men en stjärnklar natt
också som vackrast!
2009-01-08

  Gunilla VIP
Och då är det också
som kallast!
Men en stjärnklar natt
också som vackrast!
2009-01-08

  Mr Lindemann VIP
I gryning kan känslorna även få plats till att komma likt dagen som går på tur. I natten finns endast rum för demonerna, före det var det kväll och där ryms mer finstämda känslor så
2009-01-07

  Michaela Dutius
Även bleka stjärnor visar väg för morgonen och ljuset
2009-01-07

    Erika H
ja detta är vackert beskrivet
gryningen är väl värd att vänta in
i all dess färgprakt... sagolik
2009-01-07

  Bibbi VIP
Låter hoppfullt i mina ögon.
2009-01-07

  Eaglemountains VIP
Gryningen som har med sig dagen, som kommer med nya utmaningar
2009-01-07

  Ronny Berk
så finstämt naturlyriskt den texten, väl ordat om dagen som skymtar i gryningen...
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP