Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradiset flödar i evighetsljuset

 

Den första människa är född
han heter Adam eller hon heter Eva

eller människan har båda namnen
så som är skrivet


ännu har inte syndafloden kommit
inte heller krigen


Här börjar tiden




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-07 10:43



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ja en god början innan lidandet.

Eva
2009-01-09

  rebecca d
ja, verkligen, där börjar den...och där slutar den...med mycket lidande emellan...för...alla tre...
2009-01-07

  Michaela Dutius
Ja där börjar tiden....och människans lidandes historia
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth