Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvångströjan

Jag vill ha en tvångströja
som jag kan röra mig i
som ändå ger mig det stöd
jag önskar
men samtidigt icke kväver mig




Fri vers av RogerIvan
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-07 14:04



Bookmark and Share


  Fokus
Att vilja ha ordning och reda, tvång som ger frihet, tolkar jag texten och i så fall en utmärkt beskrivning!
2009-01-07

  Ilona _L
Låter som en begränsande tröja! Tvång...hua...
Kanske det är bättre med ett rättesnöre?
Men visst kan vi behöva stöd!
Kanske en vårdare av ngt slag?
Känns det som jag behöver iaf!
2009-01-07

  Carola Zettergren
Mmm..den ska nog sys upp efter var och en, den måste ha god passform:):)
2009-01-07

  Larz Gustafsson VIP
Vissa begränsningar/inskränkningar behöver man tydligen.
2009-01-07

  Maria Natasja
Bra...det behöver man..en lagom stor,det är bra!
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan