Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens skal

.

Du ser en vuxen kvinna
Det är det ögat ser

Men det är bara
ett litet barn
I en kvinnas kropp




Fri vers av Mejja
Läst 364 gånger
Publicerad 2004-05-28 14:14



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
gråter jag ! Dessa ord speglar det
jag känner många gånger fast endast få förstår det, fullt ut ! Så kort men talande
BRA !
2004-05-28

  Pica pica
Tack för denna starka dikt! Den berörde mig djupt.
2004-05-28

  Tothem
Ja nu lipar jag igen.......... Tack för dina fantastiska rader som beskriver även känslor jag har TACK
2004-05-28

  Rachel Roth
...att se barnet är en god början. Så avskalat och äkta du skriver.
2004-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Mejja