Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta dör mitt hjärta

Sakta dör mitt hjärta
Den kommer att slutar slå

Mitt blod kommer snart inte orka sin resa genom kroppen
Resan som är så livsviktig

Min själ finner ingen ro längre
Den vandrar fram och tillbaka

Tankarna ekar i mitt huvud
Ett huvud som är full av frågor

Frågor som ingen kan ge svar på
En förtvivlad känsla omringar min kropp

Som ett fängelse håller den mig fast
Utan möjlighet till flykt

Chansen till benådning ligger utom mitt räckhåll
Endas en ängel kan frige mig nu.

Dödens Ängel.




Fri vers av zyz
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-08 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zyz
zyz