Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets tid

.

Livets minuter tickar på
Trodde tiden skulle ge liv
Men det är nu som då




Fri vers av Mejja
Läst 340 gånger
Publicerad 2004-05-28 14:18



Bookmark and Share


  Rachel Roth
..så kanske det inte är tid som ger liv....kanske något annat....
2004-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Mejja