Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att läkas

.

Vet jag måste klara det
Måste klara det jag gjort
och blivit utsatt för

Men såren är djupa
Läkningen svår
Har redan gått flera år

Vill låtsas det inte hänt
Men smärtan klöser mitt bröst
Gör sig påmind i varje andetag




Fri vers av Mejja
Läst 407 gånger
Publicerad 2004-05-28 14:23



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
Du skriver så läsarens själ blöder.
Så starkt, så berörande & ändå så
oerhört känsligt !
2004-05-28

  Tothem
Ja tiden läker då inga sår men skrivandet kanske gör det........
Du beskriver mkt realistiskt: Lycka till
2004-05-28

  Rachel Roth
...blir starkt berörd av din dikt....önskar att diktjaget förmår andas djupare och djupare....för att ge plats åt smärtan...som då kanske blir mindre klösande...och sen kanske också plats för något annat....som gör under för läkning
2004-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Mejja