Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Petar

Det finns ett hål där
nej
lite till vänster

jag petar lite försiktigt med fingret
bakgrunden ger vika
känner hur det spröda yttre bågnar
och plötsligt!

har jag armen i hålet och sitter fast.

Jävlar!




Fri vers av åkeojag
Läst 218 gånger
Publicerad 2009-01-08 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag