Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med vallmöfrön i håret

himlen brinner orange bakom persienner
spelar på min vägg
sotfärgar hjärtat i min
kropp bläddrar blad
efter blad i min dagbok

ord i blindskrift
valborgsmässoafton
nittonhundranittiofyra

tårar i ögonen

hittar den som inte kan bli hittad
mer
för dina ögons skull än för mina
händer

har andra mått men
inte på hjärtat




Fri vers av kaptenen
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-08 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaptenen
kaptenen