Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nån mer än jag som längtar?

Gryning

soluppgång

dimma

fågelkvitter

surr av bin

vindstilla

doft av våt mossa

dagg

råbock som skäller

högtflygande svalor

värme

ljus

kärlek

lätt

glädje




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-08 20:59



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh underbart!!!
2009-01-09

  Lyckohäxan Enediel
Mmmm ja när du lägger fram det så där vackert så visst vaknar längtan...även om jag gärna njuter av vinter och snö ett tag till :)
2009-01-08

  Aisha VIP
...mm...
jag med..
doftande text....
.mm....
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt