Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

 

Jag vet inte vilket ben jag stå på

därför väljer jag att stå på båda

frågan är var




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-08 23:03



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
om att inte vilja behöva välja - men att inte ha mark under fötterna

på samma gång desperat och finurligt klurig

lagom ordmängd, bra frammejslat
2009-01-09

  Eva Langrath VIP
Knivskapt beskriver du känslan av var, vart???? Villrådighet och förtvivlan men med en vilja att inte ge upp.

Eva
2009-01-09

    ej medlem längre
Så bra du formulerar det... Villrådighet i ett nötskal... hur förhålla sig när inget är svart eller vitt.
2009-01-08

  Per Rydberg
Din utsaga är som en skarp kniv, eggen skär rakt genom livet!
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth